Novosti


Poslednje novosti vezane za naše poslovanje

Timskim radom do nezaboravnih trenutaka!


Orbico tim maziva osvojio je nagradno putovanje u Abu Dhabi u organizaciji Shell Lubricants. Ovo je druga po redu nagrada koju je Orbico tim maziva osvojio za uspesno ispunjenje plana. Nakon 2015. godine i osvojene nagrade- posete Hyundai WRC dogadjaja u Barseloni usledila je i nagrada za najveci procenat prebacaja plana u 2016. godini i nezaboravno putovanje u suncane azijske predele Ujedinjenih Arapskih Emirata. Osim posete Ferrari world-a u Abu Dhabi-ju nezaobilazni deo putovanja bio je i...

30 godina kompanije Orbico


Dana 23.2. 2017. navršava se 30 godina od osnivanja kompanije  ORBICO !

1987. godine gospodin Branko Roglić osnovao je kompaniju i započeo njeno širenje. Danas Orbico u svojoj grupaciji broji 19 država i preko 5 000 zaposlenih.

Ponosni smo na partnerstvo sa velikim kompanijama kao što su  P&G, PMI, Heineken, Shell, Spectrum, Kellogg’s, Mars-Wrigley, Coty, Chanel, ELC, Clarins, Puig, Bvlgari, Revlon, SCJ, Bolton, Duracell, Mattel, Spin Master, Fater, Converse, Johnson Wax i mnogi drugi.

...

Druga konferencija Shell brendirane mreže


Sa ponosom Vas obaveštavamo da je 29.11.2016. godine u “Klubu S” u Jakovu organizovana Druga konferencija Shell brendirane mreže.

Prezentaciju su uveličali kako članovi Shell Helix brendirane mreže tako i predstavnici ovlašćenih kuća.

Zahvaljujući njihovom vrednom radu i entuzijazmu Shell Helix brendirana mreža je svakim danom sve veća.

U toku prezentacije napravili smo kratak osvrt na neke od marketing aktivnosti koje smo imali u 2016. godini, kao i prikaz marketing aktivnosti planiranih za...

Da li ste videli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo kroz našu mrežu.

Više informacija