Novosti


Poslednje novosti vezane za naše poslovanje

SPECTRUM BREND NAGRADA


Naš kolega Dejan Todorović – Menadžer prodaje osvojio je prestižnu nagradu od strane našeg principala za ostvarene rezultate u prodaji.

Together anything is possible!


Shell Tehnološki forum održan 04.04. i 05.04. u hotelu “Izvor” u Aranđelovcu okupio je na jednom mestu niz stručnjaka, predstavnika preduzeća iz sektora energetike, građevine, metalurgije, rudarstva i drugih grana industrije zainteresovanih za temu unapređenja poslovanja kroz prizmu korišćenja kvalitetnih ulja i maziva, kao i predstavnike kompanije Shell koji su tom prilikom održali predavanja na temu Shell-ovih dostignuća na svetskom nivou, saradnje sa svetski poznatim proizvođačima mašina i...

30 godina kompanije Orbico


Dana 23.2. 2017. navršava se 30 godina od osnivanja kompanije  ORBICO !

1987. godine gospodin Branko Roglić osnovao je kompaniju i započeo njeno širenje. Danas Orbico u svojoj grupaciji broji 19 država i preko 5 000 zaposlenih.

Ponosni smo na partnerstvo sa velikim kompanijama kao što su  P&G, PMI, Heineken, Shell, Spectrum, Kellogg’s, Mars-Wrigley, Coty, Chanel, ELC, Clarins, Puig, Bvlgari, Revlon, SCJ, Bolton, Duracell, Mattel, Spin Master, Fater, Converse, Johnson Wax i mnogi drugi.

...

Da li ste videli sa koliko različitih brendova trenutno radimo?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo kroz našu mrežu.

Više informacija