Ljudski resursi


Ljudi su naša najveća vrednost

Ljudski resursi


Angažovani i kompetentni zaposleni su preduslov svake dobre organizacije. Upravo takvi zaposleni svojim proaktivnim stavovima, usmerenim delovanjem, energijom, preuzimanjem odgovornosti, željom ka promenama bolje doprinose razvoju organizacije i pokreću je napred. Zbog toga mi u Orbico-u puno pažnje pridajemo profesionalnom procesu odabira zaposlenih kao i obrazovanju i razvoju zaposlenih u organizaciji.

Važno nam je da zaposleni imaju entuzijazam, inicijativu i proaktivnost, da su odgovorni i znatiželjni, da imaju integritet i lično poštenje. Podstičemo otvorenu komunikaciju, predlaganje novih rešenja i unapređenje poslovanja. Nagrađujemo dobre ideje i zaposleni koji su najbolji u svom području rada imaju priliku da napreduju i razvijaju se profesionalno i lično. Gde god je moguće zaposleni su plaćeni po učinku na način da oni koji bolje rade mogu i više zaraditi. Timski rad i dobri, podržavajući međuljudski odnosi su svakako jedna od Orbico snaga i prednosti.

Budući da se danas Orbico poslovanje proteže od Baltičkog do Crnog mora, ta činjenica pruža pregršt mogućnosti razvoja karijere obrazovanim ljudima s odličnim rezultatima u poslu koji imaju inicijativu i otvoreni su promenama. Bitno nam je da zaposleni svoje sposobnosti i energiju koriste usmereno prema ostvarivanju rezultata i strategije, da im je stalo do posla koji rade kao i da u njemu vide smisao.

Karijere


Usklađenost Vaših ciljeva s ciljevima kompanijeod ključnog je značaja za efikasnost i uspešnostkako Vas tako i kompanije. Zajednička nam je namera da se bolje upoznamo.

U Orbico-u takođe postoji mogućnost obavljanja studentske/učeničke prakse nakon razgovora s kandidatima koji izraze želju za radom nakon evaluacije njihovih sposobnosti i afiniteta.